Posted on

5 tipuri de obiective foto de inchiriat pentru petreceri

Cand ai o petrecere de pregatit, e important sa stii ce obiective foto sa inchiriezi. In gama Artklub vei gasi tot ce ai nevoie pentru ca pozele de la evenimentul tau sa redea cel mai bine atmosfera de petrecere.

Atunci cand vine vorba de inchiriat obiective foto, fiecare tip de eveniment va necesita un anume tip. Fie ca este o petrecere, o nunta, un botez, un eveniment restrans sau unul cu sute sau mii de oameni, obiectivul tau foto trebuie ales corespunzator ocaziei respective.

In general, fotografii de eviniment au anumite echipamente preferate care ii ajuta sa isi faca treaba mult mai usor si mult mai bine, pentru poze de calitate.

Ce obiective foto pentru evenimente poti inchiria de la Artklub?

#1 Alege un obiectiv foto de la bradul tau favorit: Canon, Nikon, Sony, Panasonic

Obiectivele foto de la brandurile de renume: Canon , Nikon, Sony sau Panasonic sunt printre cele mai stabile din piata. In functie de ce eveniment ai, un obiectiv de la Canon, Nikon, Sony sau Panasonic poate oferi precizie, chiar si in conditii de iluminare scazuta. Aceste functii ale obiectivului vor asigura claritatea unor poze de atmosfera perfecte.

#2 Cum te ajuta un obiectiv fix

Un obiectiv fix cu stabilizator de imagine este extrem de eficient la distante de focalizare apropiata. In gama noastra de produse de inchiriat vei gasi o varietate de astfel de obiective, in functie de nevoia ta – exploreaza-le pe toate si alege ce iti trebuie!

#3 Poti alege un obiectiv standard

Pentru evenimente fara foarte multe lumini, fum, etc, precum un eveniment restrans, un obiectiv standard isi poate face treaba la fel de bine. Doar imagineaza-ti cum vor arata momentele surprinse cu functia de zoom in timp ce invitatii se simt perfect – albumul foto va arata minunat!

#4 Obiective wide pentru evenimente in aer liber

Un obiectiv foto wide este in general perfect pentru peisaje, cat si pentru incaperi mici. Astfel, daca ai o petrecere in aer liber, acest obiectiv te va ajuta sa surprinzi atat atmosfera, cat si peisajul in care aceasta se desfasoara. In plus, dispune de tratament care sa reduca efectele fantoma si reflexele nedorite.

#5 Obiectivele zoom sunt perfecte pentru fotografia de eveniment

Obiectivul foto Canon EF 11-24mm f/4L USM, de exemplu, este unul din cele mai noi si performante echipamente foto de inchiriat.

Modelul este un obiectiv cu zoom ultra wide, ce ofera un unghi de cuprindere maxim de 126° 5′. Este indicat in fotografii de peisagistica sau arhitectura. Cu o diafragma f/4 si un format robust, obiectivul este ideal la fotografia de eveniment si fotoreportaj. Acest model de obiectiv foto face fotografii clare, multumita elementelor optice cu dispersie scazuta.

Alege din gama de obiective foto de inchiriat Artklub obiectivul de care ai nevoie si realizeaza fotografii memorabile pentru evenimentul tau!