Posted on

Alege obiective foto profesionale de la Artklub

obiective foto

Atunci cand ai nevoie de obiective foto profesionale, la Artklub vei gasi exact ce ai nevoie. Gama noastra de echipament profesionist iti va oferi modele diverse, in functie de nevoile tale.

Experienta de tip „one stop shopping” oferita de Artklub este menita sa ofere clientilor echipamente foto & video alese cu grija, dedicata tuturor tipurilor de fotografie, dar si videografilor. Obiectivele foto de inchiriat si restul echipamentelor foto & video sunt de ultima generatie si ne dorim sa largim continuu gama lor.

Este extrem de usor sa inchiriezi obiective foto de la noi – in doar 3 pasi ai rezervat echipamentele de care ai nevoie pentru shootingul tau: 1. intri pe site si alegi obiectivele foto dorite; 2. ne trimiti datele si apoi astepti mailul nostru de oferta; 3. ridici si returnezi echipamentele conform datelor si orelor stabilite. Simplu, fara batai de cap.

obiective foto Nikon
obiective foto Nikon

De ce sa alegi obiective foto din gama noastra?

La Artklub poti alege dintr-o varietate de obiective, in functie de tipul de care ai nevoie sau de brandul preferat. Ne bucuram sa avem in portofoliu echipamente profesionist de la Canon, Nikon, Panasonic, Sigma, Sony si Zeiss. Fiecare dintre ele raspunde unei serii de nevoi specifice, in functie de tipul de fotografie pe care il practici: macro, peisaje, portrete, si multe altele.

Ce fel de obiectiv ai nevoie? Daca ce cautai era un obiectiv de tip fisheye, iti recomandam un Canon EF 15mm f/2.8 Fisheye. Este ideal pentru fotografii de interior sau arhitecturale. In plus, are un unghi de cuprindere de 180 de grade.

Daca ce cautai este un obiectiv wide, poti alege din branduri precum Canon, Nikkor sau Sony – fiecare dintre ele va aduce un plus de valoare fotografiilor tale, cu siguranta. Asigura-te doar sa respecte specificatiile tehnice necesare.

Poti alege, de altfel, daca ai nevoie, si un teleobiectiv. De exemplu, Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM a obtinut premiul pentru cel mai bun obiectiv la categoria Superzoom. Acesta este ideal pentru fotografia sport sau cea de natura salbatica.

Iar acestea sunt doar cateva dintre tipurile de obiective foto pe care le avem in gama. Poti descoperi toate tipurile si modelele aici.

Nu ezita sa ne contactezi – te vom ajuta de fiecare data cu echipamentul necesar unui profesionist ca tine.