Posted on

De ce ai nevoie de inchiriere echipamente foto

inchiriere echipamente foto

Cand ai nevoie de inchiriere echipamente foto, Artklub este chiar furnizorul de care aveai nevoie.

In lumea moderna, nu rare sunt ocaziile in care ai nevoie de echipamentul necesar pentru un shooting. Fie ca este unul personal, unul in interes de work, profesional, sau altele, inchirierea de echipamente foto a devenit o necesitate a lumii actuale.

Artklub se mandreste cu o experienta de aproape 10 ani in industrie. ne-am dedicat timpul si eforturile pentru a oferi clientilor echipamente foto video de cea mai buna calitate. Ne mandrim cu faptul ca printre clientii nostri se afla fotografi si videografi de renume din Romania. Alaturi de ei se afla si producatori, regizori si operatori ai caselor de productie de prestigiu atat romanesti cat si din strainatate.

La Artklub am ales fiecare echipament cu grija, in asa fel incat sa acopere toata tipurile de fotografie, de la fotografia macro pana la cele de peisaj. Indiferent de proiectul tau, la noi vei gasi tot ce iti trebuie!

De ce ai nevoie de inchiriere echipamente foto?

Ai un shooting profesionist? Iti doreai de mult un shooting doar al tau in care sa te simti centrul atentiei? Indiferent de scopul lui, un shooting aduce cu sine nevoia echipamentului adecvat. Este mult mai usor si eficient sa inchiriezi lucrurile de care ai nevoie decat sa le cumperi; un set complet de echipament profi este adesea foarte scump. Daca nu ai nevoie de el in mod constant sau nu face parte din profesia ta, nu se va justifica cheltuiala cumpararii.

In plus, atunci cand inchiriezi echipamentul de la noi, noi te putem sfatui cu privire la fiecare piesa de care vei avea nevoie: trepiede, stabilizatoare, lumini, monitoare – in functie de tipul de shooting, noi te vom ajuta sa ai un set complet de echipament. Astfel, te vei asigura ca in timpul lucrului nu vei avea nevoie de un obiect pe care nu il ai. De multe ori, aceasta este o adevarata problema, mai ales cand esti in mijlocul unui shooting important.

Ce trebuie sa stii despre inchiriere echipamente foto?

Atunci cand ai un shooting programat, echipamentul foto (sau video, dupa caz) este esential. Aici nu vorbim doar de calitatea echipamentului respectiv, ci de fiecare piesa de puzzle necesara shootingului tau. Luminile, suntetul, accesoriile conexe – toate acestea sunt extrem de importante in acest proces.

Atunci cand inchiriezi echipament foto de la Artklub, pasii sunt extrem de simpli. Am gandit intregul sistem pentru a veni in intampinarea clientilor nostri si pentru a le usura munca. Astfel, vei avea de parcurs 3 pasi:

#1 Intri la noi pe site si alegi echipamentele dorite;

#2 Trimiti la noi datele, iar noi iti vom trimite oferta;

#3 Ridici si returnezi echpamentele inchiriate conform datelor si orelor agreate de comun acord.

Fiecare pas este usor, tocmai pentru a te ajuta sa ai un proces de inchiriere cat mai lin; noi intelegem perfect stresul si presiunea de dinaintea si din timpul unui shooting important.

Nu ezita sa ne contactezi la contact@artklub.ro sau la numarul de telefon 0729 127 648 – specialistii nostri te vor ajuta si indruma in fiecare pas al procesului!