Posted on

Care sunt pasii pentru inchiriere echipamente video foto

inchiriere echipamente foto video

Cand ai nevoie de inchiriere echipamente foto video, Artklub este chiar furnizorul de care ai nevoie.

Atunci cand ai un shooting foto sau video programat si nu ai o echipa dedicata in house, inchirierea este cea mai buna solutie pentru tine. Experienta gandita de noi, de tip „one stop shopping” iti va oferi fiecare piesa de echipament necesara. De la obiective, la camere foto si video de inchiriat, de la lumini de toate felurile, la sunet sau un mic accesoriu, la noi vei gasi serviciul complet pentru shootingul tau. Nu trebuie decat sa ne spui data shootingului, ce echipament ai nevoie iar noi ne vom asigura ca sunt toate la dispozitia ta.

Ce pasi sunt necesari pentru inchirierea de echipamente foto video de la Artklub?

Procesul nostru de inchiriere este destul de simplu. Am scurtat partea birocratica a acestui proces pentru ca tie sa-ti fie cat mai usor sa ajungi la echipamentul care iti trebuie. Asadar, ai de parcurs doar 3 pasi simpli pentru a inchiria si rezerva echipamentul foto video necesar:

#1 Intra pe www.artklub.ro si alege echipamentele foto video

Primul pas este simplu. La noi pe site, odata intrat, iti creezi cont. In categoria de produse vei gasi toate echipamentele pe care le detinem; alege ce ai nevoie si introdu-le in cos. Apoi, introdu datele si orele de ridicare si returnare si trimite-ne cererea de oferta. Iti vom raspunde prompt pe mail cu o confirmare de trimitere.

#2 Trimiti datele si primesti pe mail oferta Artklub

Odata ce ai facut cererea de rezervare, aceasta va fi receptionata de un consultant Artklub. Acesta te va ghida prin restul procesului.

Daca esti deja client Artklub, vei primi de la noi oferta de pret bazata pe:

  • datele si orele de ridicare & returnare
  • conditiile comerciale si in functie de ofertele promotionale in derulare.

Daca nu esti inca client Artklub, va trebui sa ne trimiti datele tale pe mail la contact@artklub.ro Avem nevoie de urmatoarele date de siguranta:

  • o copie dupa buletin,
  • numar de telefon de contact,
  • completarea formularului GDPR si
  • un link catre profilul personal de facebook.

#3 Ridici si returnezi echipamentele conform datelor si orelor stabilite

Pentru a ridica si returna echipamentele te vom invita la sediul nostru. Asa functioneaza procesul de inchiriere echipamente foto video de la Artklub.

Ridicare si returnarea echipamentelor se face la noi la sediu. Nu trimitem prin curier echipamentele. La ridicare trebuie sa fie prezenta persoana care ne-a trimis datele de siguranta. Mai multe detalii despre acest ultim pas, in amanunt, gasesti aici.

Este atat de simplu sa te bucuri de inchiriere echipamente foto video de la noi! Te asteptam de fiecare data cand ai nevoie ca shootingul tau sa beneficieze de toate piesele de echipament necesar.