Posted on

Ce accesorii foto alegi de la Artklub?

Artklub iti ofera o gama variata de accesorii foto, pentru un shooting de fotografie impecabil.

In cei 10 ani de activitate ne-am dedicat serviciile fotografilor si videografilor ce isi doresc echipamente foto & video profesioniste, necesare oricarui shooting de succes. In gama de produse Artklub gasesti camere foto si video, obiective foto, trepiede, stative si suporturi, stabilizare, sunet, lumini, monitoare, accesorii foto, kituri si chiar photo boothuri pentru evenimente. Indiferent de nevoie ta de echipament, in 3 pasi simpli poti inchiria toata aparatura necesara shootingului sau filmarii tale.

In materie de accesorii foto, Artklub detine o gama variata de echipamente, precum acumulatori, alimentatori, blende, cabluri, carduri, crome si multe altele. Orice iti trebuie, ai confortul mental ca la noi vei gasi toate accesoriile necesare.

accesorii foto
accesorii foto

Ce accesorii foto poti alege din gama Artklub?

Ne mandrim ca detinem echipamente foto si video de la cele mai bune branduri; aceasta regula nu face exceptie nici in cazul accesoriilor foto. Astfel, la noi vei gasi accesorii de la Aputure, Atomos, Canon, Elinchrom, Metabones, Nikon, Panasonic, Sony, si nu numai.

Ti-am compartimentat accesoriile pe tipuri, pentru o cautare si selectie cat mai usoara. Astfel, gasesti accesorii Sony FS7, acumulatori, adaptoare, cabluri, carduri, filtre, crome, incarcatoare, stative si triggere. Pentru fiecare subcategorie, poti alege din mai multe produse si branduri, in functie de nevoie. Fara de ele, de multe ori, un shooting poate intampina probleme. O croma pliabila, de exemplu, te poate scuti de inchirierea unui spatiu prea scump, putand fi montata cu usurinta in aproape orice spatiu. Un card SD sau CF iti ofera tot spatiul de stocare necesar pentru materialele pe care le tragi. Un Magic Arm iti poate usura munca si iti va oferi flexibilitate. Suportul stativ pentru blitz sau lumini este esential in multe tipuri de shooting-uri.

accesorii foto
accesorii foto

 

Indiferent ce accesorii foto ai nevoie, Artklub este partenerul tau de incredere, ce te va ajuta sa iti faci treaba, spre satisfactia clientilor tai. Vezi cat de simplu este sa inchiriezi de la noi si nu ezita sa ne spui ce iti trebuie pentru urmatorul tau job.