Cum inchiriez?

Bine ati venit la Artklub! Banuim ca esti prima oara la noi in vizita si vrei detalii legate de modul in care se desfasoara procesul de inchiriere. Acesta este cat se poate de simplu. Am incercat sa scurtam cat se poate partea obositoare birocratica. Asadar, pentru a rezerva trebuiesc parcursi 3 pasi:

Pasul 1: Intra la noi pe site si alege echipamentele dorite.

o Creeaza-ti cont pe Artklub.ro
o Alege echipamentele si introdu-le in cos
o Introdu datele si orele de ridicare, respectiv returnare
o Trimite cererea de oferta – vei primi pe mail confirmare de trimitere

Pasul 2: Trimite date si primeste pe mail oferta din partea Artklub (verifica si folderul spam)

o Cererea ta de rezervare va fi receptionata de un consultant Artklub care te va ghida prin tot restul
procesului. Atentie! verifica te rog si in folder-ul spam. Daca nu primesti raspuns in maximum 2h (in timpul orelor de program) te rugam sa ne suni.
o Daca esti deja client Artklub, vei primi de la noi oferta de pret bazata pe:

 datele si orele de ridicare & returnare
 conditiile tale comerciale si
 in functie de ofertele promotionale in derulare.

o Daca nu esti inca client Artklub, va trebui sa ne trimiti datele tale pe mail la contact@artklub.ro. Avem nevoie de urmatoarele date de siguranta:

 o copie dupa buletin,
 numar de telefon de contact,
 un link catre profilul personal de facebook sau alt social media.

Daca datele trimise sunt ok, vei primi oferta de pret de la consultantii Artklub. Atentie! daca nu faci parte din industria foto-video, in general, cererea va fi refuzata. Este posibil, in functie de datele de siguranta trimise, sa va mai solicitam date suplimetare (portofoliu, recomandare de la clienti Artklub, plata unei garantii etc). Ne rezervam dreptul ca pe baza datelor trimise sa ne selectam clientii.

Pasul 3: Ridica si returneaza echipamentele conform datelor si orelor stabilite.

Ridicare si returnarea echipamentelor se face la noi la sediu. Nu trimitem prin curier echipamentele. La ridicare trebuie sa fie prezenta persoana care ne-a trimis datele de siguranta.

 

Modul de calcul al zilelor:

– Echipamentele se inchiriaza pe o perioada minima de 24h. Il puteti aduce mai repede dar calculul costului se va face pentru 24h.
Zilele de transport se taxeaza ½ din costul de inchiriere.
– Echipamentul poate fi ridicat in limita disponibilitatii si cu o seara inainte de rezervare (acest lucru trebuie confirmat cu consultantul Artklub)
– Echipamentul poate fi returnat – daca nu este rezervat de catre altcineva – si a doua zi dimineata (acest lucru trebuie confirmat cu consultantul Artklub)

PROGRAM DE LUCRU

  • program Luni – Vineri: 9:00-18:00
  • SAMBATA: 9:00-14:00
  • DUMINICA INCHIS

Echipamentele folosite la evenimente in WEEKEND – pot fi ridicate in limita disponibilitatii incepand cu vineri seara si pot fi aduse luni pana la ora 12.00 si veti plati o singura zi de inchiriere.

* daca aveti urgente in afara orelor de program afisat, va rugam sa ne contactati in prealabil in timpul programului si vom incerca sa va ajutam in masura posibilitatilor

Toate exceptiile de la regulile de mai sus trebuie convenite si aprobate in prealabil de catre consultantii Artklub.

Consultantii Artklub fac tot posibilul ca sa va puna la dispozitie echipamentul dorit la momentul necesar. Pentru aceasta va rugam insistent sa nu depasiti orele de inchiriere pe care le stabiliti cu consultantii Artklub. De asemenea daca se intampla totusi un accident si realizati ca nu va puteti incadra in orele stabilite, este extrem de important sa ne anuntati imediat. Incercam sa nu incurcam pe nimeni si de aceea cu cat aflam mai rapid de o schimbare, vom incerca sa minimizam impactul negativ al intarzierii.

De asemenea este posibil ca sa trebuiasca stabilite mici ajustari ale orelor de ridicare si returnare astfel incat sa putem sincroniza cu clientii de dinainte sau dupa rezervarii dvs. Toate aceste detalii vor fi comunicate de catre cosultantii Artklub.

Este important sa pastram cu totii o disciplina si rigoare privind rezervarile, pentru a nu ne incurca reciproc. Pentru acest efort va multumim!!

Defectarea echipamentelor
In eventualitatea putin probabila a defectarii unui echipament, avem rugamintea sa ne anuntati imediat.
Incercam sa mentinem toate echipamentele in stare perfecta de functionare. Va rugam insa sa testati echipamentul in momentul ridicarii.
Incercam sa tinem acumulatorii mereu incarcati. Exista insa cazuri rare in care acestia se descarca cat stau in raft. Daca vreti sa folositi imediat acumulatorii la un shooting va recomandam sa aveti proprii acumulatori incarcati sau sa ridicati echipametul din timp pentru a testa si eventual incarca pe cei luati de la noi.

De asemenea, in ceea ce priveste cardurile de memorie, desi va oferim la toate camerele carduri, va recomandam sa aveti propriile carduri pentru a fi sigur ca nu apar accidente nedorite cu defectarea acestora. Sunt din pacate evenimente nedorite pe care nu le putem controla.