Despre

Bine ati venit la Artklub!

Din momentul in care am deschis Artklub in 2010, ne-am dorit sa oferim clientilor o experienta de tip “one stop shopping”. Cu alte cuvinte un loc in care sa gasiti absolut tot ceea ce va este necesar pentru un shooting. De la obiective, la camere foto si video de inchiriat, de la lumini de toate felurile, la sunet; sau poate acel mic accesoriu pe care nu il gasesti nicaieri, dar care iti poate salva filmarea!

Obiectivele foto de inchiriat si celelalte echipamente foto & video din oferta ARTKLUB le-am ales cu grija, in asa fel incat sa acopere toata tipurile de fotografie, de la fotografia macro pana la cele de peisaj. De asemenea oferim echipamente de inchiriat pentru cei mai pretentiosi videografi. Ne mandrim cu faptul ca printre clientii nostri se afla fotografi si videografi de renume din Romania. De asemenea producatori, regizori si operatori ai caselor de productie de prestigiu atat romanesti cat si din strainatate se numara printre clientii nostri. Tuturor acestora ARTKLUB le multumeste!
Nu facem rabat la calitate. Obiectivele foto de inchiriat si restul echipamentelor foto & video sunt de ultima generatie si ne dorim sa largim continuu gama lor. Sugestiile tale sunt mereu binevenite.

Si uite asa, am trecut si de aniversarea de 10 ani Artklub. Ne onoreaza foarte mult faptul ca in toti acesti ani ne-ati apreciat serviciile de inchiriere a echipamentelor foto-video, dar totodata ne si obliga. Avem clienti fideli pe care i-am cunoscut acum 10 ani, iar acum fac practic parte din marea familie Artklub. Ceva ne spune ca nu am gresit foarte tare in toti acesti ani, daca oamenii acestia nu ne-au parasit inca 😊

Acum te invitam si pe tine cu placere in lumea noastra ARTKLUB!
Suntem convinsi ca odata intrat vei reveni!